Suksesshistorier

Skjønn kunsten å tjene penger som en 12-åring

La oss først få en ting klar. Ja, det er absolutt mulig for en 12-åring å tjene penger, og det er mange kreative, morsomme og lovlig måter du kan gjøre det på.
Suksesshistorier

Gå utenfor boksen: Originale ideer for å tjene penger

Tror du å lage YouTube-videoer bare er for voksne? Tro om igjen! Du kan starte din egen kanal og tjene penger på annonsesalg og partnerskap. Eller kanskje du er god i et emne på skolen og kan tilby leksehjelp til yngre studenter. Har du et talent for håndverk? Da kan du lage og selge egne produkter, enten til venner og familie eller via nettsteder som Etsy.

Tjen penger mens du er en hjelper i samfunnet

For deg som elsker å bidra til samfunnet, finnes det også mange muligheter. Du kan tilby en hjelpende hånd til naboer ved å klippe gress, vaske biler, rake løv eller passe på deres kjæledyr mens de er borte. Du gjør en god gjerning og får betalt på samme tid.

Internett: Ditt hjørne for å tjene penger

Ja, internett kan være en gullgruve for 12-åringer som ønsker å tjene penger. Du kan drive med frilansarbeid, ta del i online undersøkelser, prøve ut nye spill og gi tilbakemelding for å få betalt, og mye mer! Men husk å alltid sørge for at du forholder deg til internett på en trygg måte.

Behold de hardt tjente pengene dine

Å spare penger er en kunnskap som kommer til nytte i hele livet. Begynn å spare litt av det du tjener og se hvordan det vokser over tid. Du vil bli overrasket over hvor mye du kan spare.På slutten av dagen er det viktigste du kan gjøre å være kreativ, ta initiativ, og opptre ansvarlig. Tjen penger, spar det, og se hvor mye du kan oppnå.

UNG og velstående: Ekte suksesshistorier

Finnes det virkelig 12-åringer der ute som har klart å tjene penger på egenhånd? Absolutt. La oss ta en titt på noen inspirerende historier om unge gründere som har vist oss at alder bare er et tall.

By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *